IMPRO Jam logo

IMPRO Jam

IMPRO Jam jobber for å spre entusiasme rundt spilldesign og utvikling på det blide sørlandet. Våre virkemidler er uhøytidlige konkurranser, Game Jams (inkuldert Global Game Jam) og små samlinger. Vi driver på frivillig basis og hører gjerne fra deg.

TableTop Day 2015 oppsumering

TableTop Day kom og gikk, det var fantastisk gøy med 30+ deltakere, mange ulike spill (bklager vi kom ut av tellingen) og konkurranse..

I år prøvde vi en rekke nye ting og ut ifra tilbakemeldinger så var det meste positivt.
Vårt største eksperiment; spill med veiledning virker til å få mange flere fort i gang, det ble veldig lite av det å henge rundt og vente i år!

Fordi vi kunne planlegge spillene en del på forhånd, fikk vi mange større og mer komplekse spill på bordet som “D&D: The Legend of Drizzt” og “Dead of Winter”, det var utrolig gøy.

Forhånds påmeldingen virket også bra, men vi skulle gjerne sett at flere hadde benyttet seg av tilbudet, vi skal jobbe med det for neste arrangement.

Konkurransen “Hvor mange meeples er det i glasset” ble vunnet av Vegard, premien var et fantastisk morsomt lite spill Hanabi (anbefales) donert av spillerforeningen Outland i Kristiansand. For de som lurer så var det 171 Meeples i glasset.

For neste år tenker vi flere konkurranser, flere spill og det alle ser ut til å ønske seg: lengre spille tid 🙂


It’s dangerous to go alone! Take this

Old Man, The Legend of Zelda