IMPRO Jam logo

IMPRO Jam

IMPRO Jam jobber for å spre entusiasme rundt spilldesign og utvikling på det blide sørlandet. Våre virkemidler er uhøytidlige konkurranser, Game Jams (inkuldert Global Game Jam) og små samlinger. Vi driver på frivillig basis og hører gjerne fra deg.

TableTopDay 2014

Table Top DayDet finnes utrolig mange bra, spennende og engasjerende spill i verden og på TableTopday håper vi å få spilt så mange av dem som bare mulig. Vi bringer med oss våre favorittspill og håper du gjør det samme.Sted: UiA Campus GrimstadNår: Lørdag 5.april klokken: 11:00 til 16:00

Pris: Gratis

Påmelding: Ja, meld deg gjerne på her, men det er også lov å bare møte opp.

Spørsmål: send en epost til kontakt@improjam.no

Når dere sier brettspill, mener dere Ludo, Monopol og sånt.
Nei egentlig ikke. Men dersom du virkelig liker Ludo skal ikke vi stoppe deg fra å sitte i et hjørne å spille rolig med deg selv 😉
Hvilke spill er tilgjengelig?
Vi har ikke peiling på hva som kan dukke opp og det er noe av sjarmen. Vi håper virkelig at du tar med deg et spill eller to. Så langt har vi ca 20 ulike spill registrert, men vi trenger flere.
Ehh, skal andre spille mine spill?
Ja, det var tanken 🙂 Vi har planlagt et system for inn og utsjekk av spill som skal gjøre det hele trygt og sørge for at ingen spill forsvinner. På den måten kan alle som deltar få prøvd en rekke ulike spill. Alternativt kan du passe på spillet dit selv hele tiden, det er også helt ok.
Hvorfor stenger det så tidlig?
Vi er dessverre begrenset til UiA sine åpningstider på lørdag. Men vi håper at folk fortsetter festen utover kvelden andre steder.
Er det mat og drikke å få?
Vi stiller ikke med mat og drikke denne gang. Men det finnes kaffeautomater og vann i kantinen. En nistepakke kan man også alltids huske på å ta med. Husk at ingen er glad i personer som spiser klissete / oljete mat og så tafser på spill.
Koster det noe å delta?
Vi henviser til norsk ordboks definisjon av gratis

Every puzzle has an answer.

Professor Layton and the Curious Village