IMPRO Jam logo

IMPRO Jam

IMPRO Jam jobber for å spre entusiasme rundt spilldesign og utvikling på det blide sørlandet. Våre virkemidler er uhøytidlige konkurranser, Game Jams (inkuldert Global Game Jam) og små samlinger. Vi driver på frivillig basis og hører gjerne fra deg.

TTD 2018 Oppsumering.

Årets TTD ligger bak oss og vi som arrangører har fått oss en pust i bakken, på tide å oppsummere.

57 spille glade mennesker var offisielt til stede (sjekket inn med billett). Flere andre like glade mennesker men uten billett er observert, så i overkant av 60 personer var vi.

34 unike spill ble spilt i løpet av de 5 timene vi holdt på. Det er nesten 7 spill i timen 🙂

Usikkert hvilket spill som ble spilt mest (muligens Pandemic), men Azul var det spillet som ble lånt flest ganger.

Escape rommet vårt var nok i overkant vanskelig for den tiden vi hadde. Men, en vinner fikk vi Tonje Olsen Haga, Harald Johnsen, Åshild L. Simonsen og Jays Mackie var de heldige som stakk av med gavekortet fra Escape Room Kristiansand.

Brettspill premiene ble delt ut som følger:
Camel-up (donert av Grimfield Games) – Frieder
Azul (donert av Grimfield Games) – Tom Henning
Munchkin (donert av Outland) – Ida og Even
Kort sagt sykt (donert av Outland) – Pia

Vi vil takke alle som deltok og alle som var med å bidra på ulike måter, for en fantastisk dag.
Nok en gang mange takk til sponsorene våre: Xpressprint, Grimfield Games, Outland og Escape Room Kristiansand. Dere er med å gjør dagen litt mer spennende og innholdsrik for alle sammen.

Vi vil også takke Grimstad Bibliotek og bibliotekarene for at vi fikk komme å bruke de fine nye lokalene deres. Det var nok noe høyere lyd nivå der den dagen en det det pleier å være.

Til slutt:
IMPRO Jam som er arrangør er en frivillig og åpen org. Dersom du har ønsker om hvordan arrangementer skal være i fremtiden, ider til andre arrangementer så er det bare å ta kontakt. Vi hjelper til dersom vi kan.


There's a time and place for everything! But not now.

Pokemon